O firmě

Firma Řeznictví Morávek vznikla v roce 1993. Majitelem a zakladatelem této firmy je p. Josef Morávek.

Firma Řeznictví Morávek produkuje kvalitní uzeniny se zachováním původních receptur a hlavně bez masových náhražek, soji, separátu, ...

Firma svou činnost zahájila provozovnou ve Vračovicích (výrobna, jatka, bourárna, prodejna), která byla nově vybudována a vybavena dle veterinárních požadavků. V této době se firma zabývala:

  • porážkou jatečních zvířat
    • prodejem vepřových půlek, hovězích čtvrtí a bouraného výsekového masa
  • výrobou uzenářských výrobků
    • prodej masných výrobků (drobná uzenina, uzená masa, salámy, vařená výroba, pečená sekaná, polotovary, ...
    • prodej ve vlastních prodejnách (Vračovicích a Ústí nad Orlicí), dále pak zásobování ostatních řeznictví a prodejen s uzeninou
  • bourání vepřového a hovězího masa
    • bourané a kvalitně opracované maso za účelem prodeje jak ve vlastních prodejnách tak i zásobování různých stravovacích podniků (školní jídelny, restaurace, hotely , ...)
  • provozování vlastních prodejen
    • Vračovice a Ústí nad Orlicí
Jakost a kvalita naší uzeniny je stavěna na vytřídění kvalitní suroviny pro výrobu, správném výběru koření, zachování původních receptur a kvalitní poctivě odvedené práci zaměstnanců.

Dále expeduje pro velkoodběratele a prodává ve svých prodejnách jakostní maso. Firma se za pár let stala ze strany zákazníků a velkoodběratelů stále žádanější a postupem času stávající prostory nemohly stačit požadované produkci a tím uspokojení zákazníka.

V roce 2003 vyšly nové požadavky pro potravinářský průmysl z EU, koncem tohoto roku firma začala procházet kompletní rekonstrukcí a modernizací.
Jateční prostory se přestaly provozovat a využily se k optimalizaci prostor výrobních a expedičních, aby vyhovovaly požadavkům EU. V říjnu 2003 po auditu firma získává certifikát HACCP.

HACCP (Hazard Analysis and Critical Kontrol Point – Analýza a tvorba kritických kontrolních bodů)

  • stanovuje, vyhodnocuje a kontroluje rizika, která by mohla ovlivnit zdravotní nezávadnost potravin a pokrmů
  • je systém řízení kvality a zdravotní nezávadnosti potravin založený na prevenci
  • je v podstatě preventivní systém, při kterém je každý pracovník informován o tom CO, JAK, KDY a PROČ má dělat, včetně osobní odpovědnosti

V prosinci 2006 přibyla další firemní prodejna v Horním Jelení.

Rok 2010 - vstupujeme na trh s novým firemním logem.

Rok 2011 - nabízíme novou službu zákazníkům v podobě Gril servisu (možnost zapůjčení grilů, výčepů a dalšího příslušenství pro Vaši grilovací párty).

Rok 2012 - ve všech našich prodejnách můžete shlédnout nový firemní spot na LCD TV ve kterém jsou k vidění naše nové a stávající služby a zároveň výrobní prostory ze kterých se maso a uzenina produkuje přímo k Vám.

Rok 2013 - nová služba pro zákazníky v podobě broušení nožů - cena od 12 Kč / kus - dle délky čepele

Rok 2014 - cca po 8 měsíčním testování přicházíme na trh s nabídkou vlastního hovězího stařeného ( odleželého ) steakového chlazeného masa z Českých mladých býků a jalovic

Rok 2015 - provozovna Vračovice : Celková modernizace provozu včetně strojního vybavení, navýšení skladových kapacit

Rok 2016 - provozovna Ústí nad Orlicí : Celková modernizace provozu, navýšení kapacity zracího boxu

Na našich firemních prodejnách je k dostání celý sortiment masných výrobků, specialit, masa vepřového, hovězího, kuřecího, drobů, polotovarů a mnoho dalšího zboží a doplňků. Sezónní nabídka pak představuje telecí, kůzlečí, jehněčí, skopové, koňské, kuřecí a krůti chlazené maso a droby.

Náš profil a cíl je spokojený zákazník a víc než kvalitní vztah mezi odběratelem a dodavatelem (včasné zásobování v požadované kvalitě a jakosti).

Těšíme se na podporu ze strany zákazníka. My Vám za to nabídneme kvalitní zboží.

Copyright © RESAL s.r.o. 2007